Wie wij zijn

Wij zijn Loes en Lotte. Samen met Willem zijn wij eigenaar van Blue Amsterdam. Toen wij in 2009 voor het eerst in de glazen lift in winkelcentrum Kalvertoren stapten, op de knop naar de derde etage drukten en we vervolgens vol verbazing uitkwamen in een moderne glazen ruimte met uitzicht over de stad wisten we het. Dit is het best bewaarde geheim van Amsterdam! 

 

Nu onze plek inmiddels iets bekender is geworden bij toeristen én Amsterdammers vonden wij het tijd voor een complete restyling. Ons nieuwe interieur na een grote verbouwing eind 2016 past nu veel beter bij ons en de identiteit van Blue. Wat ons betreft dé plek midden in het drukke hart van Amsterdam, waar je komt om te genieten van het uitzicht met een goede kop koffie, uitgebreide lunch of glas wijn.

 

Blue Amsterdam is zeven dagen per week geopend voor een kop koffie met een taartje, ontbijt en lunch, maar ook voor een speciaalbiertje met een borrelhap. Voor alle momenten van de dag staan er vers bereide gerechten op de kaart, die regelmatig wisselen. Onze enthousiaste medewerkers vertellen graag over het uitzicht en de gebouwen die te zien zijn. Zowel overdag als ’s avonds kunnen er bij Blue groepen terecht die (een deel) van onze locatie besloten kunnen afhuren voor groepslunches, borrels en groepsdiners.  

 

We zijn gek op Amsterdam en vertellen vol liefde over onze mooie stad. Wij vinden zelfs dat een bezoek aan Amsterdam bij Blue zou moeten beginnen. Je kunt alle hoogtepunten in een oogopslag zien. Waar je daarna naartoe moet? Wij vertellen het je graag!

Reserveren

We verwelkomen je graag in Blue!

Een reservering is mogelijk op doordeweekse dagen vanaf 4 personen. Je kunt altijd gewoon binnen komen lopen en een vrij tafeltje uitkiezen.

Neem contact met ons op als je ons met een grote groep wilt bezoeken.

Het is helaas niet mogelijk om in het weekend, op feestdagen of tijdens schoolvakanties een tafel te reserveren.
Graag tot snel!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden