Keukenmedewerker

Wil je werken in een keuken met het mooiste uitzicht van Amsterdam? Zoek je een leuke bijbaan voor overdag in de horeca naast je studie of school? Lees dan snel verder! 

 

Werk je graag samen met fijne collega’s in een gezellig en jong team, kun je goed tegen hectiek en hou je van lekker eten? Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, wil je veel leren en ben je minimaal een dag in het weekend beschikbaar? Dan willen we jou wel ontmoeten! 

 

Wij zijn op zoek naar een lieve student of scholier om ons kleine keukenteam te komen versterken. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de bereiding en de presentatie van onze gerechten. Ervaring is fijn, maar als je enthousiast bent en wil leren leiden we je ook graag op. 

 

Blue Amsterdam is gevestigd in hartje Amsterdam, bovenin winkelcentrum Kalverpassage en heeft een prachtig 360-graden uitzicht over de stad. We zijn de hele week open en ontvangen buurtbewoners, dagjesmensen en toeristen. Onze gerechten worden gemaakt met goede producten en de kaart wisselt regelmatig. 

 

Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Reageer dan snel door ons jouw motivatie en CV te sturen naar welcome@blue-amsterdam.nl. Als je nog vragen hebt of meer informatie wil laat het ons gerust weten! We hopen je snel te zien bij Blue Amsterdam!

 

We zoeken ook nog een lunchkok die 4 of 5 dagen wil werken. 

Reserveren

We verwelkomen je graag in Blue!

Een reservering is mogelijk op doordeweekse dagen vanaf 4 personen. Je kunt altijd gewoon binnen komen lopen en een vrij tafeltje uitkiezen.

Neem contact met ons op als je ons met een grote groep wilt bezoeken.

Het is helaas niet mogelijk om in het weekend, op feestdagen of tijdens schoolvakanties een tafel te reserveren.
Graag tot snel!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden