Keukenmedewerker

Enthousiaste lunchkok/keukenmedewerker gezocht

Werken in een keuken met het mooiste uitzicht van Amsterdam? Dat kan bij ons! Ben jij gek op koken en alles wat met eten te maken heeft? En zou je daar graag je werk van willen maken? Of ben je al kok en heb je genoeg van de horeca-werktijden? Lees dan snel verder!

 

Wij zoeken een keukenmedewerker om ons gezellige team te komen versterken. Doordat wij gevestigd zijn in een winkelcentrum en tijdens winkeltijden open zijn, bieden we wel heel aantrekkelijke werktijden voor een horecabaan. Lunch is ons belangrijkste moment van de dag en we sluiten ’s avonds om 19.00 uur.

 

Blue is gevestigd in hartje Amsterdam, bovenin winkelcentrum de Kalverpassage en heeft een prachtig 360-graden uitzicht over de stad. Je werkt dus altijd in een inspirerende omgeving. Bij ons staat service hoog in het vaandel, dus van jou wordt verwacht dat je de bestelde gerechten zo snel mogelijk en volgens onze hoge kwaliteitsstandaard bereidt, zodat onze gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Hierbij is ook de presentatie van de gerechten van belang.

 

Wat wij bieden :

  • De ideale baan in hartje Amsterdam
  • Een klein, gezellig team
  • Een prachtige werkplek
  • Comfortabele werktijden

Wat wij vragen :

  • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar, waarvan minimaal een weekenddag
  • Je bent een doorpakker, leert snel en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent in staat om onder druk te werken
  • Ervaring als kok is een pre maar we leiden je ook graag op

 

Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Reageer dan snel door jouw motivatie en CV te sturen naar welcome@blue-amsterdam.nl.

We hopen je snel te zien bij Blue Amsterdam!

 

Reserveren

We verwelkomen je graag in Blue! Een reservering is mogelijk op doordeweekse dagen vanaf 4 personen. Je kunt altijd gewoon binnen komen lopen en een vrij tafeltje uitkiezen. Neem contact met ons op als je ons met een grote groep wilt bezoeken.

Graag tot snel!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden