Bedieningsmedewerker

Enthousiaste bedieningsmedewerker gezocht

 

Wil je werken met het mooiste uitzicht van Amsterdam? En ben je op zoek naar een fulltime baan voor overdag? Lees dan snel verder! 

 

Werk je graag samen met fijne collega’s in een gezellig team, kun je goed tegen hectiek en hou je van lekker eten en drinken? Heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, wil je veel leren en ben je minimaal een dag in het weekend beschikbaar? Dan willen we jou wel ontmoeten! 

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedieningsmedewerker om ons team te komen versterken. Bij ons staat service hoog in het vaandel, dus van jou wordt verwacht dat je op onze gasten een fantastische indruk achterlaat. Het kan erg druk zijn, dus je moet er van houden om lekker door te werken.

 

Gasten bedienen en adviseren, dranken bereiden en inschenken en aan het einde van de dag aanvullen en opruimen behoren tot je dagelijkse taken. We vinden het ook leuk als je met ons mee wil denken over Blue en als het goed gaat is doorgroeien zeker een mogelijkheid. Je zoekt een baan voor 4 of 5 dagen per week. 

 

Blue Amsterdam is gevestigd in hartje Amsterdam, bovenin winkelcentrum Kalverpassage en heeft een prachtig 360-graden uitzicht over de stad. We zijn de hele week open en ontvangen buurtbewoners, dagjesmensen en toeristen. Onze gerechten worden gemaakt met goede producten en de kaart wisselt regelmatig. 

 

Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Reageer dan snel door ons jouw motivatie en CV te sturen naar welcome@blue-amsterdam.nl. Als je nog vragen hebt of meer informatie wil laat het ons gerust weten! We hopen je snel te zien bij Blue Amsterdam!

 


 

Reserveren

We verwelkomen je graag in Blue!

Een reservering is mogelijk op doordeweekse dagen vanaf 4 personen. Je kunt altijd gewoon binnen komen lopen en een vrij tafeltje uitkiezen.

Neem contact met ons op als je ons met een grote groep wilt bezoeken.

Het is helaas niet mogelijk om in het weekend, op feestdagen of tijdens schoolvakanties een tafel te reserveren.
Graag tot snel!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden