bedieningsmedewerker

Enthousiaste bedieningsmedewerkers gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend en werk jij graag in de horeca, maar ben je de late uurtjes soms wel zat? Lees dan snel verder!

Wij zoeken medewerkers in de bediening om ons gezellige team te komen versterken. Lunchtijd is ons belangrijkste moment van de dag en we sluiten ’s avonds om 7 uur. Het kan alleen af en toe bij feesten en partijen een keertje voorkomen dat je tot ’s avonds laat werkt.

Blue is gevestigd in hartje Amsterdam, bovenin winkelcentrum Kalvertoren en heeft een prachtig 360-graden uitzicht over de stad. Je werkt dus altijd in een inspirerende omgeving. Bij ons staat service hoog in het vaandel, dus van jou wordt verwacht dat je op onze gasten een fantastische indruk achterlaat. Je komt te werken in een gezellig team van jonge mensen. De zondagavondborrels tot in de late uurtjes en vele leuke teamuitjes maken dat de meeste mensen al langere tijd werken bij Blue. 

Wat wij bieden:

  • De ideale bijbaan voor naast je studie in hartje Amsterdam

  • Een gezellig team

  • Een prachtige werkplek

  • Comfortabele werktijden

Wat wij vragen:

   • Je bent minimaal 1 weekenddag per week en in de vakanties beschikbaar

   • Je bent gastvrij, pro-actief, servicegericht en een harde werker

   • Ervaring in de horeca is een pre

   • Je spreekt Nederlands

Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Reageer dan snel door jouw motivatie, CV en leuke foto van jezelf te sturen naar teun@blue-amsterdam.nl en we hopen je snel te zien bij Blue! 

 

Reserveren

We verwelkomen je graag in Blue! 

Op doordeweekse dagen kun je een tafel reserveren, maar het is niet noodzakelijk. Jouw reservering is pas bevestigd als je van ons een bericht hebt ontvangen. Het is niet mogelijk om een specifieke tafel te reserveren.  

Graag tot snel!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden