Touroperators en gidsen

Blue Amsterdam is hét startpunt voor iedere bezoeker aan de stad

 Blue Amsterdam is een unieke locatie in hartje centrum met geweldig uitzicht. Vanuit de dertig meter hoge glazen Kalvertoren zie je het Rijksmuseum, Carré, de Westerkerk, de Zuiderkerk, het Centraal Station, het Paleis op Dam, de bloemenmarkt en nog veel meer. 

 Centraal gelegen

Blue Amsterdam is centraal gelegen en goed bereikbaar te voet, met een tourbus en het openbaar vervoer. Tijdens een heerlijke lunch of diner doet jouw groep inspiratie op voor het vervolg van hun bezoek aan de hoofdstad.

 

Verschillende groepsarrangementen
Blue biedt verschillende groepsarrangementen aan. Tijdens onze openingstijden voor regulier publiek is onze bovenverdieping besloten beschikbaar voor groepen. Op deze verdieping zijn er maximaal 40 zitplaatsen of kunnen er maximaal 60 personen staand samenkomen. Onze benedenverdieping is vanaf 19.00 uur beschikbaar voor groepsdiners, borrels en feesten.

Wij ontvangen al jaren veel groepen uit diverse landen. Wij werken al tijden met veel plezier samen met o.a. Holland Destination Management en ontvangen dagelijks gidsen die een groep door Amsterdam aan het leiden zijn.

 

Wij denken graag met jullie mee!

 

Neem vrijblijvend contact op

Reserveren

We verwelkomen je graag in Blue! Een reservering is mogelijk op doordeweekse dagen vanaf 4 personen. In alle andere gevallen kun je gewoon binnen komen lopen en een vrij tafeltje uitkiezen. Neem contact met ons op als je ons met een grote groep wilt bezoeken.

Graag tot snel!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden