Bereikbaarheid en parkeren

Blue Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan vlakbij.

 

Vanaf het Centraal Station vertrekken er iedere paar minuten diverse trams die in 10 minuten vlakbij Blue Amsterdam stoppen. Tram 4, 9, 16 en 24 stoppen op het Spui en tram 1, 2 en 5 stoppen op het Koningsplein.

 Ook zijn er diverse mogelijkheden om in de buurt te parkeren. Dichtstbijzijnd is de parkeergarage Kalverstraat in de Kalverpassage (inrit aan Singel 451). Ook de garages van de Bijenkorf en het Waterlooplein zijn op tien minuten loopafstand.  

Tourbussen en taxi's kunnen gasten afzetten en ophalen voor de entree van de Kalverpassage aan Singel 457. Deze ingang leidt direct naar de glazen lift waarmee Blue te bereiken is. 

 

Reserveren

We verwelkomen je graag in Blue! Een reservering is mogelijk op doordeweekse dagen vanaf 4 personen. In alle andere gevallen kun je gewoon binnen komen lopen en een vrij tafeltje uitkiezen. Neem contact met ons op als je ons met een grote groep wilt bezoeken.

Tussen 22 december en 7 januari is het niet mogelijk om te reserveren, maar kun je zelf een tafel kiezen bij binnenkomst. 

Graag tot snel!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden